Underholdning

Netflix ga ut sine 10 mest populære stand-up-tilbud i 2019

Netflix har blitt den beste tjenesten for originale stand-up komediespesialiteter. Det har leverte enestående avtaler til noen av de mest elskede tegneseriene, som Dave Chappelle. Det er også rykter om at Eddie Murphy vil utføre sin første stand-up-spesial på over 30 år på streamingtjenesten. Med så mye innhold er det vanskelig å velge en favoritt. Men Netflix har gitt ut sine topp 10 streamede komediespesialer fra 2019. Her er listen.

Dave Chappelle

Dave Chappelle 2018 | David Livingston / Getty Images



hvorfor skilte Russell Wilson sin kone

10. Mike Epps ‘Only One Mike’

Se dette innlegget på Instagram

Farger



Et innlegg delt av Mike Epps (@eppsie) 27. november 2019 klokken 14:11 PST

Kilde: Instagram



I sin oppfølging av Netflix-komedieutgivelsen i 2015 Ikke ta det personlig, Kevin Bray regisserte spesiallagde latter med Epps som snakket om alt fra seksuell forseelse til spesialundervisning. Den timelange spesialen ble teipet på den berømte Constitution Hall i Washington, D.C. Bare en Mike markerer Epps ’sjette stand-up-spesial. EN anmeldelse på Ready Set Cut roser komikeren for sin energi, men innrømmer at han føler at rutinen hans er overflødig.

9. Wanda Sykes ‘Ikke normal’

Se dette innlegget på Instagram

Det er ikke normalt! Meg i kveld med @colbertlateshow! Still inn. @Netflix #notnormal

Et innlegg delt av WS (@iamwandasykes) 3. juni 2019 kl.20: 12 PDT



Kilde: Instagram

Ikke normal er Sykes første Netflix stand-up-spesial og hennes femte totalt. EN anmelder fra New York Times var så imponert over spesialen at han anbefalte leserne å bli kjent med Sykes like likt for stand-up som hun er for sine komedieroller i film og TV. Mye syklet på Sykes etter at kollegaen til komedie, Mo’Nique, beskyldte streamingtjenesten for raseforskjell og kjønnsforstyrrelse etter at hun ble tilbudt en avtale hun syntes var urettferdig.

8. Jeff Dunham ‘Beside Himself’

Se dette innlegget på Instagram

Har du noen planer i helgen? Her er en idé ... se min siste spesial 'Jeff Dunham: Beside Himself' på Netflix.

Et innlegg delt av Jeff Dunham (@jeffdunham) 27. september 2019 klokken 17.20 PDT

Kilde: Instagram

Dunham snakket om mange ting knyttet til politikk i sin andre Netflix-spesial. Filmet foran et publikum på 10 000 i hjembyen Dallas, brukte han dukker gjennom hele showet som et knep for å snakke om ting som normalt anses som ubehagelige for samtalen. Hans kommentar om at president Trump var den 'beste presidenten noensinne' fikk godkjenning fra publikum, men kritikerne var misfornøyde.

7. Aziz Ansari ‘Akkurat nå’

Ansari skjuler seg ikke for påstandene om seksuell forseelse mot ham i fjor. Han henvender seg direkte til dem Akkurat nå. Andre emner han berører inkluderer hans familieforhold, hvite mennesker som ønsker å fremstå som antirasistiske og den seksuelle forseelsen til R. Kelly og Michael Jackson. Spesialen fikk hovedsakelig positive anmeldelser.

6. Bill Burr ‘Paper Tiger’

Se dette innlegget på Instagram

Her er et klipp fra min nye standup-spesielle streaming på @netflix. Nyt. #LazyCaptions #PromoOverSoonIPromise

Et innlegg delt av @ azizansari 11. juli 2019 klokken 07:01 PDT

Kilde: Instagram

Forbes Magazin sammenlignet Paper Tiger til Dave Chappelles kritikerroste Sticks & Stones og sa at begge spesialtilbudene har materiale “bevisst designet for å fornærme.” Burr snakker om seksuelt overgrep, avbryter kultur, håner feminisme, og avslører at han ikke er en fan av Michelle Obama i sin spesielle. Vurderinger på Paper Tigers har vært blandet.

5. Amy Schumer ‘Growing’

Se dette innlegget på Instagram

Jeg er veldig lei meg hvis jeg fornærmet noen med sykehusundertøyet mitt. Bortsett fra at jeg bare tuller. # Csection #balmain

Et innlegg delt av @ amyschumous 12. juni 2019 klokken 18:52 PDT

Kilde: Instagram

Schumer fikk overskrifter da det ble avslørt at hun forhandlet om høyere lønn for Netflix-spesialene sine etter å ha oppdaget at hennes mannlige jevnaldrende tjente mer enn henne. Hun filmet spesialen da hun mens hun var synlig gravid med sitt første barn, som mange fans og kritikere beundret. Til tross for babystøtet holdt hun ikke tilbake når hun snakket om det hun har blitt mest kjent for å diskutere: sex og kroppsbilde. The Guardian bemerker at Voksende “ beviser at selv på morskapets stup er hun fremdeles pappa til kjødelig standup. ”

4. Ken Jeong ‘You Complete Me, Ho '

I sin første Netflix-spesial, gjør Jeong mange av den avvikende bevegelsen som hans berømte karakter, Leslie Chow of the Bakrus, er kjent for. Kjøttet fra en times spesialitet handler om veien til underholdning. Han husker morsomt at han sa opp sin daglige jobb som lege etter å ha landet en del i Knocked Up. Forbes Magazine gir Jeong kudos for sin høye energi, karisma og likhet.

3. Gabriel ‘Fluffy’ Iglesias ‘One Show Fits All’

Se dette innlegget på Instagram

2018-09-22: @fluffyguy #GabrielInglesias #SoldOut #Comedian tonight @wastatefair #WAStateFair #DoThePuyallup #Puyallup #WA # WAGig525 # 2018WAGig137 # 2018Gig163. . Morsom og så morsom fotooppgave i kveld. Aldri hørt om ham, og nå kan jeg ikke tro at jeg aldri gjorde det. #FuckingFunny #NotFatJustFluffy. . #LimSangPhotography #LSP #NLS #LuckyLimSang #GigWhore #Hacktacular #LiveForLive #CantStopWontStop #ConcertAddict #MusicAddict #ICantSayNoToAShow #RockNRoll #LifeIsRad #gRADitude

Et innlegg delt av Neil A. Lim Sang (@nlimsang) 22. september 2018 kl 22:31 PDT

Kilde: Instagram

Etter 20 år i stand-up komedie gir Iglesias alt i sin andre Netflix-spesial. I 90 minutter fungerer han som en overbevisende historieforteller. EN anmeldelse i The Morning Call elsker komikerens kreativitet og anser hans spesielle 'vidtrekkende.'

2. Kevin Hart ‘Irresponsible’

Se dette innlegget på Instagram

Ord kan ikke forklare følelsene mine akkurat nå ... 2019 har vært et helveteår for meg. Jeg setter pris på Ups & the downs ... for å være ærlig setter jeg pris på nedturene så jævla mye fordi de hjelper med å bygge karakter. Min takknemlighet for livet er den høyeste det noensinne har vært ... Jeg er for alltid et arbeid i gang ... Jeg leter alltid etter måter å forbedre meg eller bedre meg selv ... den beste måten å motta noe er å være villig til å lytte og godta eller lære .... Jeg er alt ovenfor. Jeg er også takknemlig .... Jeg er takknemlig for min familie / venner / medarbeidere / fans ... Uten dere ville ikke noe av dette være mulig. Tusen takk til dere alle sammen. Mamma jeg håper jeg gjør deg stolt ... Pappa jeg elsker deg ... 40 G's du er den beste storebroren på planeten ... .Niko du er alt ... Barn jeg gjør alt for deg ... .PCB du er min tur eller dør ... .Gud du er alt mitt !!!!! Hands & Feet are in the Concrete… ..Takk til brødrene mine @therock & Will Ferrell .... Jeg elsker og beundrer dere begge !!!!!! P.S @karengillanofficial du rock for å komme ut ... Jeg elsker deg. Takk til alle studiopartnerne mine som også kom ut. Jeg setter stor pris på dere alle ... Ser frem til et fantastisk 2020 fordi jeg nettopp avsluttet 2019 med et Big Bang !!!!! #PleaseExcuseMyBump #MyBumpsNameIsBarry #HeWantsToBeFamous

Et innlegg delt av Kevin Hart (@ kevinhart4real) 10. des. 2019 kl. 16:13 PST

Kilde: Instagram

Hart filmet foran en utsolgt arena i London, og takler sin jukseskandale front-in Uansvarlig. Han leverer det fans forventer: personlige historier som er tragiske, men han er i stand til å finne det morsomme i det hele tatt. Som vanlig avslutter Hart sin spesial med råd til publikum og seere ved å be dem omfavne deres ufullkommenheter i stedet for å konkurrere om perfeksjon.

1. Dave Chappelle ‘Sticks & Stones’

Se dette innlegget på Instagram

Bli enige? #linkinbio for det siste på #podcasten min. Særlig spesielt #DaveChappelle har fått lisensen til å utføre materiale slik han selv velger? Komisk lisens er viktig nei? Ringe inn. . #davechappelleshow #davechappellesticksandstones #sticksandstones #comedy #pc #nonpc #unpc # sensur #podcasts #podcasting #podcasters #podcastersofig #podcastersofinstagram.

Et innlegg delt av Serena Hussain | Podcaster (@ serena.hussain) 16. september 2019 klokken 3:50 PDT

Kilde: Instagram

Sticks & Stones er Chappelles femte Netflix-spesial. Detaljert som 'et provoserende perspektiv på tidevannsbølgen av kjendisskandaler, opioidkrisen og mer,' er Chappelle morsom, vittig og unapologetic. Spesialisten mottok blandede anmeldelser og ble ansett som kontroversiell på grunn av innholdet, med vitser rundt påstandene om misbruk mot sangerne Michael Jackson og R. Kelly, samt vitser om LHBT-samfunnet.

gjorde omar epps date sanaa lathan

Alle komediespesialer er tilgjengelig for streaming på Netflix.